Notice: registration.php is deprecated since version 3.1.0 with no alternative available. This file no longer needs to be included. in /home/mpa/domains/mobielepedicureanita.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4809
Mobielepedicureanita.nl | Wij zijn Open

Wij zijn Open

Woensdag 6 mei positief nieuws gehoord . 🎉

Wij als pedicure mogen gelukkig weer van start vanaf 11 mei a.s.!

Echter, door de maatregelen van het RIVM én het protocol van Provoet zal het anders gaan als u van mij en ons gewend bent nl. het volgende:

*We moeten de anderhalve meter regel in acht nemen, u doet de deur voor mij open en gaat naar de andere ruimte , ik sluit de deur achter mij.

*Tijdens het behandelen zijn wij alleen in de ruimte als dit mogelijk is. En niet met niet meer dan 3 mensen.

*Bij verkoudheidsklachten maak geen afspraak of zeg deze af, mocht ik bij u komen en u bent verkouden, koorts, niezen, verkoudheid ect dan ga ik weer terug. En maken we telefonisch een nieuwe afspraak

*Heeft u Covid-19 gehad maak dan de eerste 2 weken nadat u genezen bent geen afspraak

*Bent u in aanraking geweest met Covid-19 besmette personen, maak dan de eerste 3 weken geen afspraak of zeg deze af

*Graag uw behandeling met de pin afrekenen

Daarnaast nog het volgende:
Helaas zijn de inkoopkosten van de veiligheidsmaatregelen als mondkapjes, handschoenen, handdesinfectie enz. voor ons enorm gestegen, waardoor wij als pedicures genoodzaakt zijn om de prijs van de behandelingen te verhogen.

Ik ben momenteel druk bezig om iedereen die ik vanaf 16 maart heb moeten afzeggen ,weer in te plannen, hier gaat wat tijd in zitten. U mag mij altijd bellen of appen voor een afspraak.