Notice: registration.php is deprecated since version 3.1.0 with no alternative available. This file no longer needs to be included. in /home/mpa/domains/mobielepedicureanita.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4809
Mobielepedicureanita.nl | Over Mobiele Pedicure Anita

Over Mobiele Pedicure Anita

Als Medisch Pedicure ben ik breed opgeleid om alle risicovoeten te behandelen. Onder risicovoeten wordt verstaan problemen die ontstaan als gevolg van Diabetes Mellitus, reumatische aandoeningen, Neurologische aandoeningen, Vaataandoeningen.

Verder kan ik als Medisch Pedicure het reguleren van ingroeiende en of ingegroeide nagel. Indien noodzakelijk kan hiervoor een nagelbeugel op de nagel worden geplaatst. Daarnaast kunt u ook terecht bij mij voor het plaatsen van een orthese, het repareren van kapotte nagels met gel of acryl of voor tijdelijk drukontlasting door middel van vilt. Ook breng ik nagellak of Gellak aan op uw voeten.Naast mijn werk als Medisch Pedicure verzorg ik ook uw handen. Dit door middel van een manicurebehandeling, lakken van de nagels of het aanbrengen van gellak.

Mijn werkgebied ligt voornamelijk in Hengelo, Enschede en omstreken

Uw voeten zijn in goede handen bij Mobiele pedicure Anita